Naomi Hedman s-a întors în România și a captat toate privirile la Beach, Please! Cum s-a îmbrăcat fosta iubită a lui Florin Ristei

18 07. 2024, 10:30

Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, s-a întors în România pentru festivalul Beach, Please!. Modelul a atras toate privirile cu ținuta ei sexy și a făcut furori în rândul bărbaților. Iată ce apariție a avut!

Naomi Hedman a participat la festival în calitate de reporter special și a vorbit cu artiști internaționali. Printre cei cu care a vorbit s-a enumerat și artistul internațional Swae Lee.

Naomi Hedman l-a convins pe Swae Lee să revină în România

În calitate de reporter special, Naomi a avut ocazia de a-l intervieva pe artistul internațional Swae Lee, imediat după ce acesta și-a finalizat prestația muzicală la festival.

Naomi: „Salut tuturor! Aici este Naomi, în backstage la „Beach, Please”. Sunt cu uimitorul Swae Lee. A fost atât de bine! Mulțumesc că ai revenit! Cum a fost pentru tine?”
Swae Lee: „Omule, a fost o nebunie. Cred că sunt a doua oară aici. Ei au urlat ca nebunii. Publicul a fost nebun, mii de oameni”
Naomi: „Felul în care obții energia tuturor este incredibil. E un talent ce trebuie stăpânit. Deci ascultă, avem 50.000 de bilete vândute după prestația ta. Ne-ar plăcea să te chemăm inclusiv anul viitor. Ai reveni? Ce zici?”
Swae Lee: „Deci asta sunt statistici reale?” 

Naomi: „Da, aproximativ 50.000 au cumpărat bilet, după ce te-au văzut. Sunt mai multe de atât. Da, după ce tu ai cântat. Au cumpărat pentru anul viitor, pentru prestația ta. Deci ai reveni?”
Swae Lee: „Pentru cei 50.000 de oameni o să mă întorc și anul viitor atunci”. ,a fost discuția celor doi potrivit cancan.

Naomi Hedman și Florin Ristei s-au despărțit

Naomi și Florin Ristei s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii „X Factor”, acolo unde ea era în postura de concurentă, iar el de jurat. Cei doi au format un cuplu timp de trei ani, iar în anul 2023 au decis să meargă pe drumuri separate.

„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță, știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar… de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora din motive independente e nasol. Dar ce să facem, frate? O s-o sun după ce terminăm aici că mi-e dor de ea”, spunea în urmă cu ceva timp artistul în podcast la Speak „Fiertzi pe Power Couple”.

Sursă foto: social media